Nimittäin kuuma aalto ja monta kertaa päivässä. Ehdin jo tuuletella tamojen helppoutta mutta taisin tehdä niin liian aikaisin. Viisi kuukautta niitä popsin ja kuumat aallot alkoivat "yllättäen". Vähintään kerran yössä herään hiestä märkänä. Lempi nautintoaineeni, kahvi, saa myös aallot nousemaan pintaan. Ja jos v-käyrä vähänkin värähtää nousee puna poskille alta aikayksikön. Ja tulee noita aaltoja ilman mitään syytäkin. Toistaiseksi tämä vain huvittaa enkä ole sen kummempia apuja vaivaan hankkinut mutta voipi muutaman ajan päästä hymy alkaa hyytymään. Joku varmaan ajattelee että ei pitäs valittaa kun tässä kuitenkin vielä henki pihisee mutta ihmisiä tässä ollaan eikä tauli ole jalostanut minua millään lailla.

Toisaalta tamofeenit saattavat mennä vaihtoon. Kävin gynella tutkimuksissa runsaiden epäsäännöllisten kuukautisten vuoksi ja kävi ilmi että kohdun lihaksessa kasvaa myooma ja esiintyy kohdun limakalvon liikakasvua. Lääkäri otti näytteen kohdun limakalvolta sekä papa-kokeen. Puolentoista viikon päästä kuulen onko siellä hyvis vai pahissoluja ja meneekö hormonilääkitys uusiksi. Aika hyvin olen saanut ajatukset pysymää hyviksen puolella.

Ensi viikon keskiviikkona on ohjelmassa verikokokeita sekä mammografia ja ultra 1-vuotiskontrolliin liittyen ja lääkäri sitten siitä viikon päästä. Vielä ei jaksa jännittää kun olo muuten on ollut niin hyvä ja oireeton.