Nyt on sitten kaksi päivää siitä kun uusia herkkuja tuli saatua. Sivuvaikutuksia on ollut mutta ei mitään karmaisevaa vielä.

Kortisonia piti syödä pari päivää ja se sai naaman punottamaan sekä tämän tytön touhuamaan kovasti. Näin jälkikäteen harmittaa miksi en käynyt vaatekaapin kimppuun noilla fiiliksillä. Ensi kerralla sitten :)

Aineet tuhoavat limakalvoja joten WC-käynnit eivät ole olleet sieltä mukavimmasta päästä. Onneksi sairaanhoitaja vinkkasi vatsansuojalääkettä niin ruokatorvi sun muut on vielä hyvänä.

Makuaisti on mennyt sekaisin: maistan lähes kaikessa suolan maun. Jäätelö on pahaa, suklaa ei meillytä, ruisleipä tökkii, kahvi on pahaa, vesi öklöttää ja makaroonilaatikkoa kokatessani luulin aluksi maustaneeni sitä liikaa kunnes tajusin että jokin muu tässä mättää. Näkkileipä, tomaatti, kivennäisvesi ja kurkku maistuu. Yritä siinä sitten syödä monipuolisesti. Toivottavasti tätä ei kestä koko hoitojen ajan.

Hajuaisti on aktivoitunut ja on herkempi kuin raskausaikana. Siitä ei sinänsä täällä kotona ole mitään haittaa ja ihmisvilinät olen päättänyt jättää väliin.

Tukka on kuivahtanut päähän ja varpaanpäät kihelmöivät. Saapi nähdä onko sinne tulossa seuraavat oireet...

Tänään olen alkanut tuntemaan kipua sairaassa rinnassa. Toisaalta toiveennuttava tunne sillä tiedän että jotain siellä nyt ihan oikeasti tapahtuu: täsmälääkkeet käyvät paskiaisen kimppuun. Toivottavasti lyövät sen 100-0! Toisaalta nyt en meinaa saada ajatuksiani pois tuosta paskiaisesta.