Viime torstain ja perjantain välisenä yönä palelin kuin horkassa ja aloin ripuloida. Jotensakin en tajunnut että jotain voisi olla vialla. Aatelin että ripuli johtuu aloittamastani antibiottikuurista. Nälkäkin kurisi vatsassa. Nukuin pitkästä aikaa omassa viileässä makkarissa. Heräsin vähän ennen seitsemää enkä millään meinannut päästä sängystä ylös. Sitten kun vihdoin sain raahauduttua keittiöön kuumemittarin tykö näytti se 39,3. ja peräsuoli rallatti tiheään. Ei kun taksilla päivystykseen, taas kerran.

Päivystyksessä otettiin verikokeet ja mittailtiin kuumetta. Neutrofiilit ja leukkarit sun muut oli hyvät eli "puolustusvoimat" kunnossa. CRP oli lähtenyt nopeaan nousuun sitten eilispäivän kokeiden. Sitten vielä kaiken mukavan lisäksi yrjökin lensi mutta onneksi vain kerran. Olin pari tuntia muiden potilaiden keskellä kunnes pääsin eristyshuoneeseen.

Eristyksissä sai ainakin levätä rauhassa enkä kyllä muuta jaksanutkaan. Edes tvn katselu ei huvittanut. Kovasti tuli nukuttua mitä nyt vessassa juoksulta ehdin. Kanyyli meni neljännellä kerralla ja nyt on melkoisen komiat mustelmat oikeassa kädessä. Taisin olla siinä vaiheessa aika kuivaa laatua kun en jaksanut juoda. Seuraava yö meni päivystyksen ah niin kovassa sängyssä.

Seuraavana aamuna otettiin uudet verikokeet. CRP oli taas noussut kovasti, muut arvot kunnossa. Virtsa ja ulostusnäytteiden tulokset negatiivisia. Sisätautilääkäri kävi tutkimassa mutta kukaan ei määrännyt lisää testejä vaan siirsivät tutulle osastolle 22.

Olen edelleen osastolla. Olen saanut i.v.-antibioottia 3 kertaa vuorokaudessa ja yrittänyt juoda 3,5 litraa nestettä päivässä. Vatsa on sekaisin mutta ei niin pahasti kun aiemmin. Runsas nesteiden nauttiminen ja ruoka ovat parantaneet oloa. Lääkäriä ei ole näkynyt vieläkään kun päivystyksessä on kuulemma kova kiire mutta eipä tässä mikään hengenhätä ole. Sen verran hoitaja osasi sanoa että crp on lähtenyt laskuun. Kuumetta ei ole enää ollut. Eikä mitään tiedoa siitä missäpäin tulehdus piileskelee. Onneksi mies toi tämän koneen niin pääsee kunnolla surffailemaan.