Tämä viikko on hurahtanut tosi nopeaan. Ihanaa kun on jo perjantai!

Maanantai meni valmistuessa loppuviikkoon. Verikokeet, keskusteluapua sekä peruukin sovitusta. Itse asiassa tuo viimeinen ei onnistunut kun oli vielä kaikki oma hius päässä. Ja on muuten edelleenkin, vähän ehkä kuivahtaneena mutta kiinni on pysynyt. Olikohan tuo polkkatukan leikkaaminen vähän hätiköityä? Voihan se sitten synnytyksen jälkeen olla toinen tilanne kun aineet vaihtuvat toiseen.

Tiistaina oli tiputus heti aamusta, syklofosfamidia ja epirubisiinia. Itkuhan siinä aluksi tuli mutta onneksi tiputus ei sattunut sitäkään vertaa kuin viimeksi. Hoitohuoneessa oli suorastaan ruuhkaa, tuolit täynnä päälle kuuskymppisiä naisia. Tuli jotenkin sellainen olo että en kuulu joukkoon vaikka iloisia heidän jutut olikin. Loppupäivä meni "pilvessä" ja lepäillessä.

Keskiviikkona tuli kodinhoitaja auttelemaan. Mukava nuori tehokas nainen. Tullessa haisi tupakalle ja hetken mietin kertoisinko hänelle varoittavan esimerkkini mutta onneksi osasin pitää suuni kiinni. Jokaisen oma asia miten terveytensä tuhoaa.

Torstain ja perjantain olin pyhittänyt lepopäiväksi, ne kun on mahdollisesti pahimmat päivät sivuoireiden suhteen. Mitään uutta ei onneksi ole toistaiseksi ilmennyt, vain väsymystä ja pahoinvointia mikä menee nopeasti lääkkeillä ja levolla ohitse. Löysin muutaman kohtalontoverin blogin ja pääsin sisälle pariin eri fb:n salaiseen vertaistukiryhmään. Noissa on tullut roikuttua. Voimistavaa saada kaltaistensa tukea. Toisaalta masentaa lukea vuodatusta tyypeiltä jotka on saaneet melkein saman diagnoosin kuin itse ja miettivät tuleeko tästä enää yhtään mitään. Sitä helposti lähtee omatkin ajatukset samaan matkaan.

Viikonlopulla tiedossa mukavaa, päästään vihdoin juhlimaan kummipojan synttäreitä! Muuten muuta mukavaa oman perheen kesken. Olisi kiva lähteä kauempanakin käymään mutta päätettiin että huvimatkat on vähäksi aikaa tehty korkean veritulppariskin vuoksi. Luotetaan että tässä on vielä aikaa reissata sitten myöhemminkin.

Mukavaa viikonloppua kaikille!